EN EN

Mimarlık Fakültesi'ne Hemşirelik ve Ebelik Bölümü açıldı!

Erdemoğlu Holding
05 Haz 2024
Besni'ye büyük Müjde! Adıyaman Sağlık Bilimleri Fakültesine bağlı olarak Hemşirelik ve Ebelik bölümleri açıldı.

 

Erdemoğlu Holding Onursal Başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu'nun ismini taşıyan, Adıyaman Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bünyesinde Sağlık Bilimleri Fakültesine bağlı olarak; “Hemşirelik ve Ebelik Bölümleri” açıldı.

Konu ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, ”Uzun zamandan beri Besnimize önemli bir bölüm kazandırmanın gayreti içerisindeydik. Yapılan istişareler ve görüşmelerin ardından Besnimize uygun bölümlerin açılması için Üniversite yönetimi ile mutabakata vardık. “Hemşirelik ve Ebelik olmak üzere iki bölümün açılmasının uygun olacağı görüşü hakim oldu ve bu bölümleri fakültemize kazandırdık.

Yeni açılan bu bölümlerle birlikte inşallah öğrenci sayımız oldukça artacak. Böylelikle fakültemizde hem birçok öğrencinin eğitim almasını sağlayacağız, hem de bacasız fabrika dediğimiz yükseköğrenimde ilçe ekonomisine de katkı sağlamış olacağız,”

 

ALİ ERDEMOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU 2024-2025 YILINA HAZIR
Bununla birlikte fakültemizin fiziki yapısı da büyümeye devam ediyor. Ali Erdemoğlu Meslek Yüksekokulu binamız tamamlanmak üzere.  2024-2025 Eğitim Öğretim yılı için hazır hale gelecek.

26 DAİREDEN OLUŞAN LOJMANLARIMIZDA SONA GELİNDİ
2021 Yılında yapımına başladığımız, öğretim görevlilerimizin kalacağı lojmanlarımız da tamamlanmak üzere. 26 daireden oluşan lojmanlarımız  2 ay içerisinde tamamlanarak 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı için hazır hale getirilecek.

Yeni fakülteler ile yeni bölümler açarak, fakültemizi büyük bir kompleks alanına çevirmeyi hedefliyoruz. Bu bölümlerin ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan başta; YÖK Başkanımız Prof. Dr. Sayın Erol Özvar'a, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Mehmet Keleş'e, Adıyaman Üniversitesi Senatosuna ve emeği geçen herkese Erdemoğlu Ailesi adına teşekkür ederim,” dedi.

 

Haberin Kaynağı: besniguncel.com

Haberin Bağlantısı: https://bit.ly/3Vazx4z

Yorum yapmak ister misiniz?

Yorumunuz kaydedilmiştir.